Imate samo jedno srce – čuvajte ga!

Velik broj istraživanja pokazuje direktnu vezu između omega-3 kiselina (DHA i EPA) i zdravog srca. U procesu starenja stijenke krvnih žila postaju sve kruće, razina kolesterola i krvni tlak se povećavaju i srce postaje sve slabije. Omega-3 kiseline (EPA i DHA u ukupnoj dnevnoj dozi od 250 mg) pridonose normalnoj funkciji srca, što je potvrdila Europska agencija za sigurnost hrane svojim pozitivnim mišljenjem.

Omega-3 masne kiseline tijelo ne može proizvesti samo te ih je nužno osigurati prehranom. Preporuka je barem dva puta tjedno jesti masniju ribu koja je odličan izvor ovih, za naše zdravlje važnih kiselina. Ako to ne činite, omega-3 kapsule mogu biti odličan nadomjestak.

Omega-3 masne kiseline u ribljem ulju reduciraju stupanj triglicerida u krvi, što je dokazano brojnim istraživanjima. Korisni učinak može se postići uzimanjem 2 g DHA kiseline dnevno.

Samo dvije kapsule dnevno su dovoljne!

OmegaMarine Forte+  kapsule sadrže visoko koncentrirane omega-3, omega-6, omega-7 i omega-9 za maksimalan učinak. DHA i EPA kiseline iz omega-3 grupe pridonose ispravnoj funkciji srca, ali i vašeg mozga i vida. **

Dugogodišnji fitness i kondicijski trener te pobornik zdravog načina života Mario Valentić navike zdrave prehrane usvojio je još od malena, točnije otkad se počeo baviti sportom. „Redovito vježbanje i zdrava prehrana misija su koju nastojim svakodnevno provoditi u svom životu. S obzirom na to da je uobičajenom dnevnom prehranom teško unijeti dovoljnu razinu omega-3 kiselina kroz dnevne obroke, redovito uzimam 2 kapsule OmegaMarine FORTE+ dodatka prehrani koji mi pomaže da svoj organizam opskrbim preporučenim dnevnim količinama DHA i EPA masnih kiselina.“

OmegaMarine Forte – od ribe do ribljeg ulja u manje od 75 minuta!

OmegaMarine Forte kapsule proizvedene su od ulja lososa posebne kvalitete. Losos živi u hladnoj i čistoj morskoj vodi na sjeveru Norveške. Losos izvađen iz mora odmah se doprema u tvornicu gdje se iz njega uzima svježe ulje, a proces od ulova do svježeg ulja traje manje od 75 minuta. 

Svježina je ključan faktor visoke kvalitete omega-3

Norveška ima dugu tradiciju u proizvodnji omega-3 izuzetno visokih standarda. Za proizvodnju OmegaMarine FORTE+, tvrtka Natural Pharmaceuticals odabire sirovinu lososa koji živi uz norvešku obalu. Visoka kvaliteta i prirodna izvornost ovih omega-3 kapsula, obogaćenih vitaminom D, potvrđena je Omega Veritas međunarodnim certifikatom izvornosti.

Više o proizvodu OmegaMarine FORTE+ možete pronaći na adresi www.omegamarine.hr

** Dnevni unos 250 mg EPA i DHA doprinosi normalnoj srčanoj funkciji.

Dnevni unos 250 mg DHA doprinosi održavanju normalne moždane funkcije.

Dnevni unos od 250 mg DHA doprinosi održavanju normalnog vida.

U povodu Svjetskog dana srca netko od vas osvojit će pakiranje od 360 kapsula OmegaMarine FORTE+,  dovoljno za 6 mjeseci. Da biste sudjelovali, dovoljno je da u komentare Facebook posta s ovom objavom upišete u kojoj se zemlji proizvodi OmegaMarine FORTE+ (pronaći ćete odgovor u tekstu). Objava dobitnika/dobitnice bit će 6. listopada 2017.

 

 

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like