FARMACIA-banner-1060x250px-vita-novo

24 Aug
Electrolux parna postaja za profi glačanje
Napisala vita.com.hr |
Objavljeno u Moj dom i oko njega
 
Veličina fonta Smanji veličinu fonta Povećaj veličinu fonta
Ocijeni sadržaj
(0 Glasova)
Za odlučne u borbi protiv nabora i one koji često glačaju Electrolux nudi pravo rješenje - parnu postaju za profesionalne rezultate. Uz kupnju parne postaje Electrolux svakom kupcu poklanja i putno glačalo
Za odlučne u borbi protiv nabora i one koji često glačaju Electrolux nudi pravo rješenje - parnu postaju za profesionalne rezultate. Uz kupnju parne postaje Electrolux svakom kupcu poklanja i putno glačalo!


electrolux-profi2U parnoj postaji glačalo se nevjerovatno brzo zagrijava zahvaljujući Thermoblock tehmologiji. Ergonomski oblikovana ručka pruža sigurnost i udobnost pri korištenju, a snažni udari pare omogućuju još lakše ravnanje nabora i jednostavnije glačanje velike količine odjeće.


Površina za glačanje je od nehrđajućeg čelika otporna na grebanje. Sustav protiv kapanja sprečava kapanje za vrijeme glačanja na niskim temperaturama, što je idealno za osjetljive tkanine. Štiti odjeću od mrljanja tijekom glačanja.


U posebnoj akciji, uz kupnju parne postaje Electrolux kupce nagrađuje putnim glačalom u vrijednosti od čak 299 kuna! Akcija traje do isteka zaliha.


Electrolux parnu postaju i putno glačalo potražite u specijaliziranim trgovinama po cijeni od 999 kuna.


Više informacija na www.electrolux.hr.