In & out,Ljepša ja...

Top 10 proizvoda za čišćenje lica

glavan-ciscenje_vita

Voda uklanja tek mali dio nečistoće i masti s površine kože i upravo su zato proizvodi za čišćenje kože tako važni. No, ključ uspješnog čišćenja je u tome da pronađete proizvod koji najbolje odgovara vašem tipu i problemima kože: baš kao što ne biste upotrijebili kremu za suhu kožu ako imate masnu kožu i obratno, to vrijedi i kad je riječ o mlijeku, tonicima, pjenama i micelarnim vodicama za čišćenje lica. Opširnije

Novi proizvodi

Spas za vaš nos – čudesne pamučne maramice Jasmin Nature

mara

Iza nas su topli ljetni dani, a ispred nas hladna jesenska jutra i večeri kad će vašem nosu sigurno trebati pomoć. Kihanje, šmrcanje i uvijek vječna potraga za kvalitetnim maramicama. Kako bismo vam pomogli, pronašli smo jedinstvene pamučne maramice na tržištu.

Ove maramice za jednokratnu upotrebu vrlo su nježne za nos i jedine su na tržištu napravljene od 100% pamuka. Hipoalergene, upijajuće, meke i kompaktne, mogu se koristiti za skidanje šminke, higijenu djeteta, čišćenje naočala, brisanje površina i što je vrlo bitno – neće se raspasti u perilici ili sušilici rublja! Pakirane su 6×8 komada.

Maramice potražite u Tosaminoj trgovini Bijeli štacun (WestGate, 1 kat), internet  trgovini www.tosama-trgovina.hr te na prodajnim mjestima drogerija dm i Kozmo.